Online back-up is de hedendaagse realiteit. De tijd van back-up tapes, die je moest omwisselen en floppy’s ligt allang achter ons. True NORTH ict kan het back-ip proces volledig automatiseren. Het beheer loopt altijd door, zonder dat u daar ook maar iets zelf voor hoeft te doen. De Remote back-up service voor externe back up zorgt dagelijks, wekelijks of maandelijks dat de data van de harde schijf geback-upt wordt naar een centrale server. Mocht er iets gebeuren dan kan de bewaarde data eenvoudig en makkelijk terug gezet worden.

Zakelijke bestanden kwijt raken kan desastreuze gevolgen hebben en u zelfs geld kosten. Een foutje is zo gemaakt. U overschrijft zomaar per ongeluk een belangrijk bestand. Weg bestand! Door de data en het netwerk te conserveren naar een centrale omgeving en deze actief te beheren kunnen veiligheidsrisico’s vroeg gesignaleerd en proactief opgelost worden. 

Veel bedrijven hebben niet in de gaten dat data van een bedrijf automatisch ook de identiteit van het bedrijf is. Uw data is uw bedrijf, zonder uw data kunt u niet opereren. Als bedrijf kunt u niet zonder en goede back-up. Want uw data loopt altijd gevaar, denk bijvoorbeeld ook aan virusinfecties, ransomware door phisingmails of verlies van dat ene USB stickie waar u niet zonder kon. 

Zakelijke bestanden kwijt raken kan desastreuze gevolgen hebben en u zelfs geld kosten. Een foutje is zo gemaakt. U overschrijft zomaar per ongeluk een belangrijk bestand. Weg bestand!

Wilt u ook veilig en zorgeloos kunnen werken, waarin u een degelijk vangnet voor menselijke fouten en technische storingen heeft ingericht? Neem dan vandaag nog contact op met True NORTH ict.

Vernieuwing en met de tijd meegaan betekent natuurlijk niet dat de old-school systemen helemaal niet meer beschikbaar zijn voor diegenen die het liefst nog steeds een offline back-up willen. Ook hierin kan True NORTH ict u helpen en met u kijken naar de mogelijkheden om een back-up systeem voor u te integreren die bij u en uw onderneming past.