Heeft u wensen voor een eigen website en wilt u de naam van uw onderneming op het internet veilig stellen, dan kunt u een domein claimen. Ook als u nog geen website-wensen heeft, is het verstanding uw handelsmerk of bedrijfsnaam te ‘reserveren’ door te voorkomen dat andere mensen uw identieke naam claimen in een andere website. 

True NORTH ict registreert het domein dat u wenst en koppelt daar het nodige hosting-pakket aan vast als u dat wenst. Webhosting is de daadwerkelijke website die onder de vastgelegde domeinnaam hangt. Ook als u al deze diensten heeft, kan overstappen interessant zijn en financiële voordelen hebben. True NORTH ict kan dan kijken of het in uw geval handig is om te blijven waar u bent of te verhuizen naar een andere omgeving.

Alle websites die True NORTH ict host zijn ondergebracht in een Nederlands datacenter. U neemt de diensten voor een looptijd van minimaal één jaar af. Facturatie is 1x per jaar. Domeinnamen kunnen voor minimaal 12 maanden worden afgesloten. Opzegging kan door tenminste één maandag voor het einde van het lopende jaar een e-mail te sturen naar ons.