De naam True North betekent letterlijk het ware noorden.

Het Ware Noorden is de richting naar het geografische noorden. Een punt op onze aarde wat steeds verandert met de draaiing en schommeling van de aarde.
De wereld om ons heen veranderd voortdurend, maar ook in een tempo wat voor sommigen niet bij te benen is. Het is niet gemakkelijk om vandaag de dag bij te blijven en mee te kunnen gaan in alle nieuwste snufjes die op ict gebied beschikbaar zijn.

De betekenis van “Your True NORTH”

Volg je Ware Noorden is je innerlijke gevoel, of je roeping, van wat je in je leven wilt bereiken. Het is een combinatie van uw waarden, uw overtuigingen en uw doel. Het houdt je op het rechte pad dat voor jou geldt. En het is voor elke persoon anders.
Er zijn geen twee mensen voor wie True North hetzelfde is.

Leiderschap is hoe we communiceren met de wereld om ons heen. Er zijn externe krachten die ons motiveren en op ons drukken om doelen en deadlines te bereiken.
Wat er soms gebeurt, is dat je verstrikt raakt in die druk. Ze trekken je uit koers.
Of soms word je verleid door de beloningen en prikkels om succesvol te zijn.

Als je geen duidelijk beeld hebt van je ware noorden, heb je misschien het gevoel dat je in de wind zweeft. Zoals Jim Burke, de voormalige CEO van Johnson & Johnson, ooit zei: “Zonder moreel kompas ben je overspoeld met chaos.” Ik denk dat dat waar is.
True North is een plek waar je naar teruggaat. Je ware noorden is echt je morele kompas.

In de overload van al het aanbod aan hulpmiddelen is het moeilijk richting bepalen. De richting waar je met jouw organisatie naar toe wilt en de ict oplossingen die voor jou werken en bij jou passen om jouw werk minder tijdrovend en eenvoudiger te maken zijn daarmee erg belangrijk. Jouw True NORTH is een oriëntatiepunt waarmee je jouw manier van werken en jouw organisatie doelgerichter en efficiënter maakt.

Het is steeds van belang om jezelf zo nu en dan enkele cruciale vragen te stellen. Wat doe ik en hoe doe ik dat? Wat wil ik? Waar wil ik heen? Wat wil ik bereiken en hoe wil ik dat bereiken? Maar nog belangrijker: wat heb ik nodig om het te bereiken?

True NORTH ict helpt bij het beantwoorden van die vragen. Thue NORTH geeft aan wat er gedaan moet worden om jou of jouw organisatie dichter bij jouw ‘ware noorden’ te brengen. Er zijn diverse technische hulpmiddelen beschikbaar om dat mogelijk te maken. Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan.

Arthur Silooy – True NORTH ict