Ik ben Arthur Silooy. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring in de ICT en mediatechnologie. In mijn eenmansbedrijf heb ik fulltime ruimte en flexibiliteit om u 6 dagen per week, ook buiten kantooruren, van dienst te kunnen zijn. True NORTH ict biedt een totaalplaatje van compleet advies, over diensten met bijbehorende producten, levering en installatie tot garantie, onderhoud en support. 

In de overload van al het aanbod aan hulpmiddelen is het moeilijk richting bepalen. De richting waar u zelf of waar u met uw organisatie naar toe wilt, staat of valt met goede ICT oplossingen die voor u werken. Maar het allerbelangrijkste is dat die oplossingen bij u passen. Mijn doelstelling is om uw werk minder tijdrovend en een stuk eenvoudiger te maken om daarmee uw werkplezier te vergroten. 

Er zijn diverse technische hulpmiddelen beschikbaar om dat allemaal mogelijk te maken. Ik wil graag met u kijken naar welke verbeteringen en veranderingen passen en aansluiten bij uw situatie.


Het is van belang om uzelf daar enkele cruciale vragen in te stellen. Wat doe ik en hoe doe ik dat? Wat wil ik? Waar wil ik heen? Wat wil ik bereiken en hoe wil ik dat bereiken? Maar nog belangrijker: wat heb ik nodig om dat te bereiken?

True NORTH ict helpt bij het beantwoorden van al die vragen. Dat doe ik op een betrokken en persoonlijke manier die ook nog eens betaalbaar is. Mijn service is flexibel en dichtbij. Wat er ook aan de hand is, ik zorg altijd voor een passende oplossing en advies op maat over wat er gedaan moet worden om u of uw organisatie dichter bij uw ‘ware noorden’ te brengen.